20/02/2024
74

8. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi

09-10 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel & Convention Center'da düzenlenecek olan 8. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, Gıda Güvenliği Derneği koordinatörlüğünde, Uluslararası Gıda Güvenliği Kurumu (IAFP-International Association for Food Protection) işbirliğinde ve birçok meslek örgütü ve sivil toplum örgütünün desteği ile düzenlenmekte olan “8.Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi” Türkiye’de ana teması sadece gıda güvenliği olan ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını uluslararası platformda bir araya getirmeyi hedefleyen tek kongre olma özelliğine sahiptir.

Kongrede “Gıda Güvenliğinde Ortaya Çıkan Yeni Riskler”, “Geleneksel Gıdalarda Gıda Güvenliği”, “Gıda Güvenliğinde Yeni Yaklaşımlar/İnovatif Çözümler”, “Sürdürülebilirlik mi Gıda Güvenliği mi?” ve “Gıda Sektöründe Hijyenik Tasarım Uygulamaları” başlıklı oturumların yanı sıra iki adet de interaktif panel gerçekleştirilecektir. Gıda güvenliğinin teknik bir konu olduğu kadar sosyal boyutlarının da olduğu farkındalığı ile panellerden birinde sosyal boyutlarıyla gıda güvenliği tartışılacaktır. Diğer panelde ise nasıl bir gıda güvenliği mevzuatı sistemi olması gerektiği ilgili taraflarla değerlendirilecektir.

09-10 Mayıs 2024 tarihlerinde İstanbul Grand Cevahir Hotel & Convention Center'da düzenlenecek olan 8. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi'nde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız